Zelfklevend raamtextiel

Raamtextiel is een mooi alternatief voor plastic raamfolie. Het is zelfklevend en zoals de naam al zegt is het gemaakt van textiel, waardoor het een mooie natuurlijke uitstraling heeft. Het voordeel van raamtextiel is dat het materiaal daglicht perfect toelaat, maar uw ruimte toch extra privacy geeft. Handig als een raam aan de straatkant ligt, maar ook als uw vergaderruimte is voorzien van glazen wanden en u toch ongestoord wilt kunnen vergaderen. Raamtextiel is geschikt voor alle soorten glas, zelfs voor een raam in de badkamer of een raam van HR++ of hoog rendement glas. Daarmee kunt u het werkelijk overal in huis of in uw bedrijf gebruiken.

De voordelen van raamtextiel

Raamtextiel heeft een structuur van open weefsel en dat zorgt voor een warme en chique uitstraling. Het reflecteert bovendien het binnenkomende zonlicht met een lichtreflectie tussen 30% en 40%, waardoor het uitstekend functioneert als zonwering. Omdat raamtextiel het zonlicht filtert maakt het uw woning of bedrijfspand direct een stuk koeler, terwijl u toch een goed zicht naar buiten heeft. Het materiaal van raamfolie met textiel structuur is daarnaast vocht- en hittebestendig, weert zonnewarmte en is brandvertragend. Maar misschien nog wel het belangrijkst: deze soort raamfolie geeft een bijzonder stijlvol effect aan iedere ruimte.

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

Raamtextiel is verkrijgbaar in iedere gewenste kleur of uitvoering en daarmee is het een mooie raambekleding voor uw woning of voor een werkplek. Het is een ideaal product dat geschikt is voor de meest uiteenlopende doeleinden. Deze raamfolie is namelijk verkrijgbaar in een matte teint, maar u kunt de folie ook fullcolour laten bedrukken. U kunt uw raamtextiel namelijk door ons laten bedrukken met een ontwerp van foto’s, bedrijfslogo’s of sprekende teksten. U kunt de folie ook laten uitvoeren in een door u zelf ontworpen design. Met een rolbreedte van maar liefst 137cm is deze textielfolie een schitterende oplossing voor ieder raam dat wel wat extra privacy kan gebruiken en tegelijkertijd ook een luxe uitstraling geeft.

Aanbrengen en onderhoud

Deze raamfolie in de vorm van raamtextiel heeft een mooie natuurlijke uitstraling en past op ramen van ieder type en vorm. Het is eenvoudig op maat te snijden en heel gemakkelijk egaal aan te brengen. Hoewel de folie is vervaardigd in combinatie met textielvezels is het daarnaast heel eenvoudig schoon te houden met een vochtige microvezeldoek, een zachte borstel of een stofzuiger. En wilt u toch een keer iets anders? Dan is dit raamtextiel ook weer heel eenvoudig te verwijderen, zonder sporen achter te laten op uw raam of glazen wand.

Meer weten over raamtextiel?

Wilt u meer weten over dit decoratieve en praktische zelfklevende raamtextiel? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze betrokken medewerkers, wij informeren u graag. Met een groot assortiment aan voorbeelden en samples helpen wij u tevens met plezier beslissen welke raamfolie het beste past binnen uw specifieke situatie.